Шановні друзі — «голосоукраїнці», мені подобається, що ви доволі часто публікуєте матеріали авторів різновекторних парламентських фракцій та груп. Я розумію, як нелегко усім догодити й одночасно бути правдивою трибуною парламенту та свого народу. Окрім цього, знаходите місце для листів читачів, яким наболіло від життєвих скрут, що безкінечно влаштовує влада, немов хоче переконатися, чи виживе люд, якщо йому безперервно погіршувати життя.
Кривлячи душею, вони волають про жертви лихого 1933 року, а самі загнали економіку у глухий кут, бо покращення не видно і більшості живеться не набагато ліпше, ніж під час голодомору. Тільки й того, що тепер злидні плодять на новий лад, підліше й вишуканіше.
«Голос України» я передплачую із 1992-го на повний тиждень — п’ятиразовий випуск. Газета подобається своєю багатогранністю. Кожен, хто не візьме черговий номер у руки, знайде матеріали за своїм вподобанням: від політики до спорту. Поряд із цим миттєво відгукуєтеся на всі події в країні і за її межами, подаєте «свіжоспечені» закони з перших вуст.
Отримуючи «Голос України», можна цілком обійтися без інших видань, хіба що мати ще обласне чи районне. З коштами тепер досить скрутно, тож передплату оформляю поквартально.
Добра вам, друзі, здоров’я, талану, терпіння, великого накладу та вдячних читачів!

З повагою Микола ЛУКОМЕЦЬ.

Деріївка 
Онуфріївського району 
Кіровоградської області.