«Голос України» передплачую вже 25-й рік, завжди 5-разовий вихід, бо боюся щось важливе пропустити.


Раніше, коли преса коштувала дешевше, ми із чоловіком передплачували різні газети і журнали, тепер залишили лише парламентське видання, з якого дізнаємося про всі новини не лише з України, а й з усього світу. Дуже вдячні вам за це!


Засновник «Голосу України» — Верховна Рада. Тож у газеті завжди друкують нові закони, які обговорюють та ухвалюють. Дізнаємося про роботу наших парламентаріїв. Мені, звичайно, не подобається поведінка деяких депутатів, які тільки те й роблять, що критикують. Виникає враження, що вони зводять наклепи на тих, хто старається щось зробити, щоб простим людям жилося краще. А народ їм довірив свої голоси!


Більшістю голосів ми обрали Президента Петра Порошенка та Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка. Наші вічні «опозиціонери» пішли в коаліцію, а потім зрозуміли, що і там треба щось робити, а не лише каламутити воду та збирати простих людей на мітинги.


Усі, хто йшов до влади, говорили, що багаті мають платити більше за бідних, провели голосування за реформу оподаткування. І що ми маємо?! Платимо тепер ще більше, та ще й дорожче стало вести малий і середній бізнес. А у великому нічого не змінилося, бо у наших керманичів за своє душа болить.


Рибальське 
Охтирського району 
Сумської області.