Ми багато говоримо про демократію! Начебто й живемо при ній, але давайте подумаємо, що насправді означає це слово.
Нині у високорозвинених країнах досягнення науково-технічного прогресу (НТП) успішно служать їх розвитку та добробуту громадян.
У нас із досягненням НТП стан здоров’я нації лише погіршується, відбувається спад більшості галузей народного господарства. Добробут людей праці падає, а злочинність зростає. Економіка країни погіршується. Без докорінних змін у державі нам не обійтися. І це не пророцтво, і тим паче не вигадка.
Нам необхідний закон «Про розвиток демократії». І починати слід з тих людей, за чий рахунок живе багато інших, тобто з простих робочих і селян.
Згідно із законом, через профспілки створити ради трудових колективів на всіх державних і приватних підприємствах із суворою забороною брати в них участь усім керівникам та керівним підрозділам підприємств.
Одночасно, оскільки наша країна по своїй суті аграрно-промислова, розпочати створення двох демократичних партій, незалежних одна від одної, але які захищатимуть свої спільні інтереси. Наприклад, демократична партія трудящих та аграрно-промислова партія.
Відповідальною за втілення закону в життя має бути Верховна Рада, а головним виконавцем у створенні цих демократичних партій призначити одну із поважних у народі партій, наприклад Радикальну партію О. Ляшка. І лише із втіленням у життя закону про розвиток демократії можна буде говорити про розпуск злочинних профспілок, повну і справжню демократію та демократизацію суспільства.

Житомирська область.