Днями представники Львівської дирекції УДППЗ "Укрпошта" передали до майстерні Міжнародного благодійного фонду "Карітас" чергову партію зібраних кришечок для протезування воїнів АТО. Захід здійснюється в рамках Всеукраїнської акції за ініціативи Благодійного фонду "ОВЕС".

 

На знімку:

 

представники Львівської дирекції "Укрпошти"
із відділу продажу послуг,
представники благодійного фонду "Карітас"
та їхні вихованці.

 

Фото надано
прес-службою
Львівської дирекції УДППЗ "Укрпошта".

 

Ще у 2015 році львівські поштовики долучилися до збору та заохочували до цього клієнтів. У відділення зв'язку до спеціально встановлених скриньок кришечки від пластикових пляшок приносили усі -- від працівників дирекції до листонош, а також ті, хто користувався послугами пошти.

 

Як розповіли у Львівській дирекції, для протезування воїнів АТО уже передали п'ять зібраних партій. Кришечки зберігаються у майстерні "Карітасу". Вихованці закладу ретельно сортують кришечки перед тим, як віддати їх на переробку. Така робота їм дуже до вподоби. Працівники пошти вірять, що акція справді допоможе комусь отримати шанс на краще життя. Скриньки для збору кришечок є у всіх відділеннях поштового зв'язку районних центрів Львівщини та у приміщенні львівського поштамту (у кіоску зліва).

 

Христина ГОРОБЕЦЬ.

 

Львівська область.

 

Голос України