Наймолодший чемпіон з мотокросу 9-річний Назар Парніцький з Радивилова Рівненської області продовжує виборювати титули в цьому виді спорту, додавши, зокрема, до списку зовсім свіжу перемогу в чемпіонаті України з кантрі-кросу (на знімку).

Тепер хлопець вирішив замахнутися ще й на національний рекорд: батьки Назара звернулися до Національного реєстру рекордів (НРР) з пропозицією зареєструвати його стрибок на мотоциклі через чотири автомобілі. До цього рекорду юний радивилівець готується з початку нинішнього року, а фінальне дійство заплановано на День незалежності України.
У відповідь Парніцьким від НРР надійшла відповідь, де пишуть про велику зацікавленість таким рекордом. Але для його реєстрації потрібно заплатити 13 тисяч гривень. Утім, як зазначено у листі: «...враховуючи складну економічну та фінансову ситуацію, яка склалася в країні, а також соціальну мотивацію рекорду, ми готові надати вам максимально можливу знижку — 40%». Тепер Парніцькі думають: іти на рекорд чи ні, бо у них таких коштів немає. І сподіваються на можливе благодійницьке сприяння.

Рівненська область.

Фото з сімейного архіву Парніцьких.