Через газету дякую народному депутату України 198-го виборчого округу Сергію Рудику за реальну допомогу. Тільки після його втручання з мене було знято незаконні нарахування. А до цього я мав рахунок на суму понад 1500 гривень за неспожиту воду...


До кого я лише не звертався: починаючи із міського управління ЖКГ, заступників міського голови і закінчуючи найвищими виконавчими інстанціями України. Та справедливого рішення не було.


Дякувати Богу, Сергій Ярославович не перевів стрілки на когось іншого, а особисто вивчив ситуацію і допоміг відновити справедливість згідно з законом і постановами уряду.


Тому, коли С. Рудик приїжджає до Сміли, у нього завжди велика черга відвідувачів. Земляки не зі слів, а на ділі знають свого депутата як дуже порядну й доброзичливу людину. Він не тільки вислуховує кожного, а й намагається робити усе можливе, щоб допомогти.


За останні десять років він — чи не єдиний із народних депутатів, хто стільки часу проводить серед виборців. Він переймається нашими проблемами, вивчає кожну справу: щодо ремонту дороги чи даху, освітлення вулиць, допомоги лікарні або школі.


За його сприяння вже зроблено багато добрих справ, та роботи дедалі більшає. Тому так часто сміляни бачать свого обранця у місті, а після — згадують добрим словом.

Сміла 
Черкаської області.