За ініціативи Центру розвитку та дозвілля «Під спільним дахом» спільно зі Львівською дирекцією УДППЗ «Укрпошта» у місті Лева днями відбувся пізнавальний захід для школярів.

У приміщенні дитячої бібліотеки № 19 (однієї з найбільших у Львові) діти у формі гри ознайомилися з історією виникнення першої писемності, наскельних написів, ієрогліфів, шифрограм, дізнались, як у давнину люди обмінювалися інформацією та як тепер, в сучасному світі, за допомогою поштового зв’язку відправляють друзям та родичам власноруч написані листи та листівки.
Представник Львівської дирекції «Укрпошти» розповіла малечі про сучасну пошту та для чого потрібні поштові марки, де їх необхідно наклеювати, як правильно адресувати листи. Діти із захопленням взялися до написання та оформлення свого зашифрованого листа найкращому другові чи батькам.

Львівська дирекція УДППЗ «Укрпошта» подарувала школярикам поштові марки та конверти, щоб заохотити їх до листування. Після цієї розважальної історичної мандрівки всі дружно вирушили до найближчого поштового відділення    № 71, де кожен самостійно кинув у поштову скриньку свій лист (на знімку), адже електронний ніколи не замінить справжній, написаний від руки.

Львів.

Фото надані прес-службою Львівської дирекції УДППЗ «Укрпошта».