ІІ Форум "Місто. Транспорт. Екологія" (МТЕ-2016), який відбудеться у Стрийському парку 30 вересня, присвятили найбільш екологічному міському транспорту -- велосипеду.

 

Як зазначають у прес-службі Львівської міськради, мета заходу -- підсумувати успіхи та окреслити плани й проекти задля подальшого розвитку велоінфраструктури Львова та області, надати майданчик еко-спрямованому бізнесу для обміну ідеями й привернути увагу до правил та культури вуличного руху за участю велосипедистів. Серед запрошених гостей Форуму "МТЕ-2016. Велосипед і місто" -- представники державної влади, експерти з питань оптимізації міського простору, велоактивісти, підприємці, представники міжнародних організацій, активні та перспективні користувачі велосипедів.

 

У програмі форуму виставка представників велобізнесу та власної справи, пов'язаної із використанням велосипедів і конференція, присвячена проектам із розвитку велоінфраструктури, велопідприємництва та велокультури. Охочі можуть взяти участь у вуличній активності -- тестуванні велосипедів "в костюмах" та відвідати зону для фотографування.

 

Христина ГОРОБЕЦЬ.

 

Львів.

 

Голос України