21 жовтня у Кропивницькому відбулося засідання комісії з відбору нового керівника Кіровоградської дирекції «Укрпошти».


Претендентів на посаду заслуховувала конкурсна комісія з відбору у складі керівників «Укрпошти» на чолі з генеральним директором Ігорем Смілянським, голови Об’єднаної профспілкової організації «Укрпошти» Миколи Стародуба та заступника директора департаменту інфраструктури та промисловості Кіровоградської облдержадміністрації Володимира Дмитренка.


Переможцем став Сергій Протасов, який працював тривалий час в АТ «Райфайзен Банк Аваль» та має значний досвід управлінської діяльності. Зокрема, Протасов керував дирекціями в Донецькій та Луганській областях, виводив існуючі збиткові відділення у прибуток...


«Ми раді, що конкурс пройшов успішно, відкрито, і він дав нам змогу знайти сильного кандидата. Нині ситуація у Кіровоградській дирекції є доволі складною: і служба внутрішньої безпеки «Укрпошти», і Генеральна прокуратура виявили тут значні порушення. Тому ми покладаємо на переможця великі надії, передусім щодо подолання корупції, наведення порядку і значного поліпшення якості сервісу та рівня продажу послуг «Укрпошти» в регіоні», — зазначив з цього приводу Ігор Смілянський.


Центр зв’язків з громадськістю.