За останню добу (станом на ранок 6.12) зафіксовано понад 20 ворожих обстрілів. За даними прес-центру АТО, на маріупольському напрямку терористи вели обстріл із мінометів, гранатометів та стрілецької зброї. Під вогонь потрапили Широкине, Талаківка, Павлопіль, Новомихайлівка, Тарамчук. Також з БМП обстріляли Водяне. На донецькому — окупанти лупили з гранатометів та стрілецької зброї по Авдіївці та Зайцевому. Неспокійно й на луганському напрямку. Там було обстріляно Балку Кошарну та тричі поспіль Кримське із 120 мм мінометів.


Що відбувається на передовій, розповів боєць ЗСУ (місце дислокації район с. Піски): «Останню добу у нас на диво спокійно. Лише стрілецька зброя не замовкала. Воюємо із досить потужним ворогом. Як ви розумієте, йдеться про регулярну армію РФ. Диверсійні групи регулярно промацують наші позиції під прикриттям кулеметів та мінометів. Однак ми пильно за ними спостерігаємо і вчасно відкриваємо вогонь. Активізувалися їхні снайпери. Усі хлопці в підрозділі живі й здорові»....


За оперативними даними групи «Інформаційний спротив», на Світлодарській дузі і в районі Попасної працюють дві бронегрупи противника, в кожній — 2 одиниці БМП-2 та 1 од. БТР. «Використовується тактика: швидке переміщення — зупинка — коротке і потужне «відпрацювання» — швидкий відхід. Іноді окупанти прикривають дії цих груп 82-мм мінометами і гранатометами. Ворог формує ці групи в районі Дебальцевого», — зазначили там.