Останню добу (станом на 21.12) окупанти понад 35 разів відкривали вогонь по наших військових. За даними прес-центру АТО, терористи лупили по Луганському, використовуючи 122-мм артилерію, міномети, гранатомети та великокаліберні кулемети. Окрім того, на донецькому напрямку під обстріли бойовиків потрапила Авдіївка. Неспокійно було і на маріупольському напрямку. Окупанти з артилерії обстрілювали Лебединське, а з мінометів — Красногорівку, Новотроїцьке, Широкине, Тарамчук, Березове та Лебединське. На луганському — бойовики з мінометів та гранатометів били по Новозванівці, Станиці Луганській та Новоолександрівці.


«Нині Світлодарська дуга — найгарячіша точка в зоні АТО. Учора після потужного мінометного обстрілу три штурмові групи ворога атакували опорники ЗСУ. Після бою вони відступили. Сьогодні зранку були обстріли з 120-мм і 82-мм мінометів і іншого озброєння меншого калібру, практично всього, що є на озброєнні бойовиків, — зазначив учора ЗМІ речник прес-центру штабу АТО Леонід Матюхін.


На засіданні тристоронньої контактної групи в Мінську, учора планувалося обговорити загострення ситуації на фронті, зокрема Світлодарську дугу і Станицю Луганську, де не припиняються обстріли. На порядку денному також було відкриття КПП в Золотому.


P.S. Коли верстався номер, результати переговорів ще не були відомі.