Останню добу (станом на 27.12) ворог понад 35 разів обстріляв позиції наших військових. За даними прес-центру АТО, на маріупольському напрямку по Широкиному тричі вогонь відкривали танки. Також зафіксовано обстріли із 122 мм артилерії та озброєння БМП. З мінометів різних калібрів окупанти вели вогонь по Талаківці та Широкиному. З гранатометів і великокаліберних кулеметів — по Широкиному, Мар’їнці, Павлополю та Водяному. На донецькому напрямку бойовики гатили з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї — по Авдіївці, Опитному, Південному, Зайцевому та Луганському. Неспокійно і на луганському напрямку.


Речник оперативно-тактичного угрупування «Донецьк» Іван Кривий: «Найгарячіше було на Світлодарській дузі. У районі Луганського окупанти гатили із заборонених Мінськими угодами 120 мм та 82 мм мінометів. Загалом ворог випустив понад 30 мін, а сам обстріл тривав 23 години. Бойовики застосовували також БМП, гранатомети, кулемети і стрілецьку зброю. Загалом ворог сім разів обстрілював позиції сил АТО».


Двоє наших військових потрапили у полон на Луганщині. Зв’язок із бійцями було втрачено напередодні в районі Золотого. За даними прес-центру АТО, вони поверталися з лікарні до частини, збилися зі шляху та заїхали на територію, яку контролюють бойовики. Наразі відомо, що полонених доправили до Луганська.