30 березня в зону проведення антитерористичної операції на два місяці вирушили бійці роти патрульної поліції особливого призначення "Тернопіль". Це вже їхнє 25 відрядження на схід. Усі бійці знають, що їх очікує і з чим доведеться зіткнутися.

 

З настановами та побажаннями звернувся до поліцейських начальник Головного управління Національної поліції Тернопільщини Олександр Богомол. Він побажав бійцям добре відслужити і в хорошому настрої та в повному складі повернутися додому. За його словами, запорука успіху -- це дисципліна, якої слід дотримуватися неухильно.

 

На схід вирушив і чотирилапий друг воїнів Алагір (на знімку). Це не перша поїздка собаки.

 

-- Він допомагає на окупованій території. Захищає від сторонніх осіб, завжди дає знати, якщо хтось наближається, -- зазначив боєць роти "Тернопіль" Василь Кишкан.

 

Мати одного з бійців Тетяна Сарабун (на знімку) прийшла проводжати сина в зону проведення антитерористичної операції. Жінка зазначила, що вже спокійніше сприймає поїздки рідної людини на територію "неоголошеної війни". Проте хвилювання та страх залишилися й досі. Мати з нетерпінням чекатиме на повернення сина зі сходу цілим і неушкодженим.

 

Фото
з сайту ГУНП в області.

 

Михайло ЛИСЕВИЧ.

 

Тернопільська область.

 

Голос України