У рамках проекту Харківського прес-клубу «Реформи в Україні очима журналістів регіональних медіа» Теребовлянський район приймав працівників ЗМІ із східних і південних областей: Дніпропетровської, Донецької, Луганської, Одеської, Сумської, Харківської та Херсонської.

Медійники ознайомилися з результатами децентралізації у Теребовлянській об’єднаній територіальній громаді. Зокрема, гостям презентовано нещодавно відкритий Центр культури і дозвілля у селі Лошнів.

Журналісти побували у Теребовлянській спеціалізованій школі-ліцеї з поглибленим вивченням іноземних мов, на міському стадіоні «Колос», ознайомилися з роботою сміттєсортувального комплексу у Плебанівці. І, звісно, оглянули краєвиди княжого міста, його історичні пам’ятки.

А ще зустрілися з головою Тернопільської облради Віктором Овчаруком, який розповів гостям про хід реформ в області, презентував економічний і туристичний потенціал краю. Він запросив гостей разом з представниками влади, бізнесу своїх регіонів відвідати інвестфорум, що відбудеться у Тернополі в травні.

Михайло ЛИСЕВИЧ.

Фото надано автором.

Тернопільська область.