Волонтер Микола Цимбалюк привіз із зони АТО український прапор, який має конкретного адресата – приватне підприємство «Деметра» із села Бокійма Млинівського району Рівненщини. На прапорі – підписи, вітання на адресу директорів «Деметри» Олени Стельмащук та її сина Ігоря, всього колективу підприємства від воїнів 8-го Хмельницького полку розвідки. Заодно полотнище прописане клятвою бійців кревно відстоювати цілісність України.

 

На знімку:

 

директори ПП «Деметра» Олена та Ігор Стельмащуки
із презентованою українськими воїнами святинею.

 

На такий трепетний презент приватне підприємство заслужило своєю масштабною благодійною місією на підтримку українського війська та безпосередньо учасників добровольчих формувань. Уже два роки раз-по-раз «Деметра» бере участь у наповненні волонтерських багажів рослинницькою та м’ясною продукцією, яку виробляє. Окрім цього, відправляє для бійців інші речі, як-от: бензопили, буржуйки. А до Великодня наліпили та доставили на лінію розмежування 30 відер вареників для українських захисників.

 

Отриманий прапор, який розміщено на нагородній стелі підприємства, став своєрідною реліквією, що спонукає бокіймівських трударів до ще більш плідної праці.

 

Євген ЦИМБАЛЮК.

Фото автора.

 

Млинів Рівненської області.

 

Голос України