Волонтери з Рівненської АЕС доставили на передову українським бійцям чергову партію гуманітарної допомоги. За останній місяць ініціативна група РАЕС зібрала 55 тисяч гривень, на які придбано генератор, бензопилу, біноклі, паяльні лампи з підставками, ліхтарики, продукти тощо. Вантаж доправлено в населені пункти зони АТО, де перебувають військовослужбовці військової частини з охорони українських АЕС, а також бійці 30-ї окремої механізованої бригади та батальйону «Горинь». Захисники отримали техніку, провізію та солодкі подарунки від трудових колективів і керівників приватних підприємств м. Вараш та небайдужих жителів сіл Рудка, Довговоля Володимирецького району Рівненщини.

 

На знімку: великодні подарунки для військовослужбовців, що їх привезли на передову волонтери Рівненської АЕС.

 

За словами голови Кузнецовської спілки афганців, працівника РАЕС Петра Ширка, українські воїни потребують змінного одягу (берци, майки, білизна, шкарпетки). «Бійцям потрібний новий одяг, адже після обстрілів щось погоріло, щось пошкодилося, тому заміна має бути постійно, — каже волонтер. — Велика подяка всім добрим людям, зокрема адміністрації та патріотичному колективу Рівненської АЕС, за допомогу. Завдяки вам наші земляки отримали на Великодні свята необхідні на війні речі».

Тим часом на пристанційній площі Рівненської АЕС атомники, волонтери та особовий склад в/ч 3045 з охорони РАЕС зустріли чергову ротацію військовослужбовців підрозділу спеціального призначення військової частини 3045, які 66 діб виконували бойові завдання в зоні АТО. Зустрічали воїнів з короваєм, квітами, духовим оркестром та українською символікою.

Юлія КУЛАЄВА,
кореспондент прес-центру Рівненської АЕС.

Фото автора.