Прикарпаття прощається із убитими на столичних барикадах земляками. Першим страшний рахунок 18 лютого відкрив Сергій Дідич. Світло-шумова граната влучила сотнику в голову. Цьогоріч йому б виповнилося 45 років. Він був депутатом Городенківської районної ради та директором туристичного клубу «Золоте Руно». Героя поховали у рідному селі Стрільче.

У Коломийському районі дві втрати — 40-річний Володимир Павлюк та на рік молодший, батько трьох дітей Ігор Ткачук. Вони загинули 20 лютого від кульових поранень у голову. Ігоря поховали минулої неділі в селі Велика Кам’янка.
Під чорним крепом минув для прикарпатців і понеділок, 24 лютого. Калуш прощався із 30-річним Ігорем Дмитрівим, випускником Одеської юридичної академії, а Івано-Франківськ — із 19-річним Романом Гуриком, які також загинули «кривавого» четверга. Студента-другокурсника Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника поховають як Героя України поруч з могилами Українських січових стрільців та вояків Української повстанської армії у Меморіальному сквері міста.
Увесь тиждень за невинно убієнними на вечірніх віче в обласному центрі тривали поминальні панахиди. Мешканці області вже називають київські трагічні події новими Крутами в незалежній Україні. Загиблих на київському Майдані українців проводжають тисячі, а оплакують мільйони.