Цього дня ніхто нікого не змушував та не змушує одягати вишиванку і йти у ній на навчання чи на роботу. Сьогодні вишиванка -- це не лише данина минулому, а й модний та стильний одяг, який дає змогу відчути себе частинкою великої нації. Таку думку висловив начальник відділу комунікації поліції в Тернопільській області Сергій Крета.

 

-- Я та мій колектив (на знімку), -- запевнив він, -- а також інші працівники нашого відомства одягнули вишиванки, щоб підтримати кожного українця нашої держави, а також людей, які з тих чи інших причин опинилися далеко від дому. Це свято нам до душі. Особливо близька серцю сорочка, вишита рідною людиною. Я вірю, що вишитий одяг -- це оберіг від поганого, символ здоров'я та краси. Тож нехай символи, зображені на наших вишиванках, оберігають кожного, а особливо тих, хто сьогодні захищає цілісність України.

 

Особовий склад патрульної поліції (на знімку) також долучився до свята і вбрався у вишиванки. Правоохоронці переконані, що вони мають бути прикладом тернополянам, щоб спонукати їх до ще більшого патріотизму та любові до своєї Батьківщини.

 

Фото
з сайту поліції
в Тернопільській області

та з відкритих джерел.

 

Михайло ЛИСЕВИЧ.

 

Тернопільська область.

 

Голос України