Херсон:

Подвійний подарунок від держави та МВС України отримали херсонські поліцейські. Це вісімнадцять гібридних автомобілів для патрулювання курортної зони та виїздів груп швидкого реагування на місця подій та злочинів. А на додачу — ще й 75 квартир з усіма вигодами у реконструйованій коштом держбюджету п’ятиповерхівці на вулиці Фонвізіна в обласному центрі. Вручати ключі від іномарок та сертифікати на нові помешкання до Херсона приїхали особисто міністр МВС України Арсен Аваков та очільник Національної поліції Сергій Князєв.

 

На знімку: нові машини та квартири від держави — подвійний подарунок херсонським поліцейським.


Фото автора.

За можливість відсвяткувати новосілля їм подякували особливо. Адже протягом останніх двох років квартири для родин поліцейських у Херсоні не будували і не виділяли. Скажімо, подружжя лейтенанта Ганни та старшого лейтенанта Сергія Тищенко з дитиною десять років тулилося у трикімнатній квартирі разом із батьками та родиною брата. Тепер матиме окрему двокімнатну квартиру. Як і Сергій з Ганною, отримали їх, насамперед, оперативники, слідчі, експерти-криміналісти, спецпризначенці від сержанта до полковника, більшість з яких пройшли АТО, отримали нагороди та відзнаки за мужність і бездоганне виконання службових обов’язків. Були серед новоселів і вимушені переселенці зі сходу України, котрі у найважчий для держави час виїхали з підконтрольної сепаратистам території і добровільно вступили до патрульної поліції, успішно пройшовши жорсткий кадровий відбір та довівши свою професійну придатність.


Вітаючи їх із отриманням квартир та службового транспорту, Сергій Князєв наголосив: «Держава забезпечила нам гідну зарплатню, належні умови служби та побуту. І суспільство від нас вимагає гідної роботи — належного забезпечення прав людини». У свою чергу, поліцейські пообіцяли, що «аванс» від суспільства відпрацюють, як треба.