Останню добу (станом на ранок 15.06) бойовики понад 50 разів обстріляли наших військових. За даними прес-центру АТО, на маріупольському напрямку противник гатив з мінометів калібру 120 мм, 122-міліметрової ствольної артилерії в районі Миколаївки, Чермалика, Красногорівки. Під ворожими обстрілами неодноразово опинялися сили АТО в районі Павлополя, Талаківки, Водяного, Лебединського, Широкиного, Гнутового та Мар’їнки. Там загарбники здебільшого застосовували гранатомети різних модифікацій, великокаліберні кулемети та інше піхотне озброєння.
На донецькому напрямку противник вів вогонь з танкових гармат поблизу Новолуганського, що на Світлодарській дузі. Також вони здійснили щільний обстріл з мінометів калібру 120 та 82 мм в районі Авдіївки та Пісків. Неспокійно було біля Опитного, Верхньоторецького, Майорська, Кам’янки та Невельського. На луганському напрямку з мінометів, подекуди й калібру 120 мм, найманці били в районі Катеринівки, Новоолександрівки, Щастя та Трьохізбенки, Жовтого, Новотошківки, Кримського, Троїцького та Станиці Луганської.
Що відбувається на передовій, розповів боєць ЗСУ (місце дислокації — район ДАП): «У нас досить гаряче. Орки вночі знову лупили з мінометів різних калібрів. А уже під ранок вдарили зі 122-міліметрового калібру. На щастя, ніхто з побратимів не постраждав. Досить неспокійно й поруч з нами в Пісках. Там орки активізувалися. Гатять з важкого озброєння. Знову підійшла упритул ворожа штурмова група. Дістали по зубах і відступили. Артилерійські підрозділи противника укомплектовані кадровими російськими військовими. Шахтарі з Бурятії хочуть встановити на нашій землі «русский мир». Вони дуже переживають, що нам вдасться прорватися у цьому секторі, а там рукою подати до Донецька. Ми готові завдати удару, однак усе залежить від нашого керівництва».