Спільна заява
Ректорату і Громадських організацій Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна»

Останнім часом у засобах масової інформації поширюється цинічна брехня щодо банкрутства Університету «Україна». Розцінюємо ці замовні матеріали як підлий задум нашкодити вступній кампанії 2017 року.

Попереджаємо, що університет використає свої правові можливості для встановлення правди та звернеться до суду з вимогою притягнути до адміністративної відповідальності журналістів і ЗМІ за наклепи та шкоду діловій репутації вищого навчального закладу.

За 19 років діяльності в університеті «Україна» підготовлено та випущено понад 136 000 висококваліфікованих спеціалістів, серед яких приблизно 10 000 фахівців із числа людей з інвалідністю.

Наші вихованці сьогодні успішно працюють в Україні та в 32 країнах. У Києві та 22 містах держави створено територіально відокремлені структурні підрозділи з належною матеріально-технічною базою для навчання студентів, укладено понад 100 угод про співпрацю з провідними вишами зарубіжних країн. Університет «Україна» співпрацює з потужними підприємствами, які надають бази практик для майбутніх фахівців.

Авторитетно заявляємо про наявність інтелектуальних, матеріально-технічних і фінансових ресурсів щодо подальшого виконання принципу, за яким ми створювали університет у 1998 році: якісна вища освіта за доступною ціною для молоді — майбутнього України. Тож запрошуємо бажаючих до нас на навчання.

Президент університету академік
Петро ТАЛАНЧУК;

Голова Громадської Ради захисту прав студентів з інвалідністю
Надія ПАЛУБЕЦЬ;

Голова профспілки співробітників
Ганна НІКУЛІНА;

Голова студентської профспілки
Владислав САВЧУК;

Президент студентського самоврядування
Андрій РУДЕНКО.