У Луцьку урочистості з нагоди Дня Конституції відбулися одразу в двох місцях. Одна на Київському майдані, перед будинком обласної ради. У цьому заході взяли участь представники обласної влади, громадськість, духовенство різних конфесій. Було покладено квіти до пам’ятників Борцям за волю України та Михайлу Грушевському. Священнослужителі на чолі з митрополитом Луцьким та Волинським УПЦ Київського Патріархату Михаїлом відслужили молебень.
Зі святом привітав громаду і голова облдержадміністрації Володимир Гунчик. Він зазначив, що прийняття Верховною Радою в червні 1996 року Конституції — центральна подія всього конституційного процесу сучасної України.
— У такий спосіб ми фактично зробили поворот додому — назад до Європи, де українці були, є і будуть. І про це свідчать світоглядні цінності нації, прадавні традиції та історичні факти, — зазначив Володимир Гунчик.
Дещо пізніше відбулися урочисті збори з нагоди 21-ї річниці ухвалення Основного Закону держави за участі керівників міста, громадськості і духовенства в палаці культури міста Луцька.

Волинська область.