Директор КП «Виробниче управління водоканалізаційного господарства Херсона» Михайло Чемерис попередив про загрозу припинення постачання води до будинків городян. 
Держава заборгувала підприємству понад 60 млн. грн. відшкодування за тих споживачів, які отримують субсидію, і через це у міськводоканалу немає грошей на зарплату — трудовий колектив не отримує її вже два місяці. Міськраду просили надати КП термінову фінансову допомогу в розмірі 5 млн. грн., проте депутати щодо цього згоди не дійшли. Тож тепер за борги перед постачальниками електроенергії на підприємстві найближчим часом можуть відключити все обладнання. Аналогічна доля чекає і на вуличні світлофори — адже КП «Херсонміськсвітло», що їх обслуговує, теж не отримало бюджетної дотації. До того ж «Голос України» уже писав, що в місті на третину зменшилася кількість пасажирських автобусів через відмову муніципальної влади узгодити збільшення вартості проїзду з трьох принаймні до чотирьох гривень. А водії тролейбусів замість виходу на маршрути мітингують, бо їм не перерахували понад два мільйони компенсації за перевезення пільговиків.
Перспективи для міста невтішні: на позачерговій сесії дві третини депутатів міськради відмовилися починати роботу з обговорення питань порядку денного. Натомість міському голові Володимиру Миколаєнку запропонували піти у відставку. Та він у свою чергу запропонував депутатам достроково скласти мандати. На тому сесія й закінчилася, не розпочавшись.