За даними штабу АТО (на 25.07), проросійські найманці за добу 27 разів відкривали вогонь по наших позиціях. Наприкінці минулого дня ситуація в зоні проведення бойових дій загострилася. Денне затишшя змінилося активізацією незаконних збройних формувань на всіх напрямках.


Так, на луганському напрямку ворог обстрілював українських захисників зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів поблизу Дінця, Малинового, Катеринівки, Новозванівки, Станиці Луганської. О 21.00 група бойовиків під час розвідки намагалася наблизитися до позицій сил АТО неподалік селища Трьохізбенка, але її було виявлено і вона відступила під вогнем стрілецької зброї ЗСУ.


На маріупольському напрямку бандформування гатили по укріпленнях сил АТО із гранатометів поблизу селищ Лебединське, Красногорівка, Новотроїцьке, Широкине. На донецькому напрямку під мінометним і гранатометним вогнем двічі опинялися українські опорні пункти поблизу Авдіївки й на шахті «Бутовка». Бойовики із гранатомета гатили по силах АТО в районі Світлодарська.


«Ввечері і вночі майже після кожного обстрілу ворога наші військовослужбовці відкривали вогонь у відповідь. За оперативним даними, у супротивника є втрати і в живій силі, і в техніці з озброєнням», — зазначили в прес-центрі АТО.