Дітям з аутизмом набагато складніше адаптуватися в суспільстві, яке часто відвертається від них. Однак спілкування з іншими вкрай необхідне для реабілітації. Тому в неділю десяток малюків, котрі беруть участь у проекті Kіds Autіsm Game, отримали можливість зібратися не на спортивному майданчику, а у столичному грузинському ресторані. Виявити себе та розкрити кулінарний талант — основна мета організаторів, батьків і самих дітлахів.

Справжні кухарські аксесуари вмить змінили настрій майбутніх митців кулінарії. Під керівництвом досвідчених кухарів та під «хмаринками» борошна вони ліпили, усміхалися та смакували хачапурі «по-аджарськи». Упевнені, що тепер, у себе вдома, вони на свята, а може, і частіше, з радістю готуватимуть не тільки хачапурі, а й інші страви, та пригощатимуть своїх рідних. Це ще одна перемога — перемога над собою.


Принагідно зазначимо тих, хто долучився до цієї справи. Kіds Autіsm Games — це спільна ініціатива Державного підприємства НСК «Олімпійський», Фонду «Дитина з майбутнім», Благодійної організації Sport for Peace та ресторану «Хінкальня».

 

 

 

 

 

 

Фото Андрія НЕСТЕРЕНКА.