Чергову нелегальну автозаправку ліквідували податківці на Херсонщині. І навіть їх здивувало нахабство тіньових ділків: адже свою АЗС (на знімку) вони облаштували просто в центрі великого міста Нова Каховка і примудрилися безперешкодно працювати там впродовж кількох місяців поспіль. До того ж діяли «королі бензоколонки» із дивовижним розмахом, оперуючи великими кількостями пального. 

Фото надане ГУ ДФС Херсонщини.

Тільки під час санкціонованого судом обшуку тут вилучили майже десять тонн бензину та дизельного палива загальною вартістю майже чверть мільйона гривень і ще на чотириста тисяч гривень різноманітного обладнання, каже начальник відділу комунікацій Головного управління ДФС Херсонщини Ірина Сальник.
Та якби ж така АЗС була одна! Але ні: тільки з початку нинішнього року «піратських» газових та бензинових заправок в обласному центрі та сусідніх районах краю ліквідували аж п’ять. Причому кожного разу у резервуарах знаходили тонни пального — підакцизного товару, всі операції з яким, теоретично, мають проходити під суворим обліком. Насправді купити його не проблема — що й доводить справжній розквіт нелегального продажу пально-мастильних матеріалів на Херсонщині.