Саме таку назву має збірка, присвячена видатному державному, політичному, громадському діячеві і дипломату Василю Дурдинцю.

Сьогодні Василю Васильовичу — 80!

 

 

Автори «Привітання», а це Президенти України Л. Кравчук і Л. Кучма, відомі вчені, релігійні діячі, письменники, добрі знайомі, друзі, розкривають багатогранну працю ювіляра на ниві державотворення, зокрема у прийнятті основоположних законодавчих актів незалежної демократичної України.


Незаперечним є внесок В. Дурдинця в гарантування безпеки населення та запобігання надзвичайним ситуаціям, у боротьбі з організованою злочинністю і корупцією.


В. Дурдинець був Першим заступником Голови Верховної Ради, виконував обов’язки Прем’єр-міністра, призначений Надзвичайним і Повноважним Послом України.


Свої сили, знання, творчу енергію Василь Васильович спрямовував на торжество добра в житті народу України.


Величезні (без перебільшення) заслуги вельмишановного Василя Васильовича Дурдинця засвідчують 224 державні, міжнародні, відомчі, громадські відзнаки.


Перший Президент України Леонід Кравчук у вітальному слові наголосив: «Василь Васильович стоїть на позиціях віри, правди, переконань і оптимізму».


Так тримати!
З води і роси.