Порядок на матчі 10-го туру відбору до ЧС-2018 між Україною та Хорватією (відбудеться 9 жовтня у Києві, на НСК «Олімпійський») забезпечуватимуть 3,5 тисячі правоохоронців.


Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий. За словами чиновника, у складі такого великого загону правоохоронців, котрі працюватимуть на матчі, 1,5 тисячі військовослужбовців Національної гвардії.
«Українські вартові порядку зроблять усе можливе, аби організувати безпеку під час проведення матчу між національними збірними України та Хорватії. У нас відбудеться нарада, де ми разом із нашими підрозділами — поліцією, Національною гвардією та прикордонниками — узгодимо спільні дії. Ми добре розуміємо, що фанати — народ гарячий, тому маємо вжити превентивних заходів, аби не допустити сутичок на стадіоні», — цитує Ярового офіційний сайт МВС України.


Нагадаємо, придбати квитки та пройти на матч 10-го туру відбору до ЧС-2018 Україна — Хорватія можливо лише за паспортом. Проти цього виступили фанати київського «Динамо», які закликали українців ігнорувати домашній матч збірної.