На цвинтарі села Чмирівка Старобільського району Луганської області відбулося вшанування тимчасово невідомих захисників України, похованих тут.
У вересні 2014-го під селом Весела Гора поблизу Луганська українські військовослужбовці потрапили у ворожу засідку. Тоді загинуло 28 бійців. 1 жовтня 2014 року на центральній площі міста Старобільська відбулося прощання з полеглими. Їх поховали з усіма військовими почестями на міському кладовищі, що розташоване в селі Чмирівка. За місяць до цих могил додалося ще дев’ять поховань тимчасово невідомих захисників. Деякі ідентифіковані бійці були перепоховані за волею родичів у себе на батьківщині. Дмитро Рожков з міста Котовськ Одеської області залишився тут, бо ще за життя наказував матері поховати його на тій землі, яку захищав.
Щороку школярі, волонтери та громадські діячі вшановують пам’ять полеглих героїв. Приїжджають бойові побратими і діляться спогадами про запеклі бої на луганському напрямку. Участь у заходах взяли також офіцери штабу та групи цивільно-військового співробітництва штабу оперативно-тактичного угруповання «Луганськ».