Спортивна гімнастика. Монреаль (Канада). Чемпіонат світу. Бронзовий призер Олімпійських ігор-2012 Ігор Радівілов здобув першу медаль збірної України на цьому турнірі. У фіналі змагань в опорному стрибку українець зумів виграти свою другу в кар’єрі срібну нагороду світової першості. В кваліфікації Радівілов посів шосте місце, але зміг значно поліпшити результат у фіналі. Він активно змагався з японцем Кендзо Сірано, навіть зумів обійти його в другій спробі. Але загальний бал Ігоря становив на 0.001 менше, ніж у Сірано, який став новим чемпіоном світу в опорному стрибку. Для японця ця медаль уже п’ята золота на світових першостях, але перша в цій дисципліні.
Олімпійський і абсолютний чемпіон Європи Олег Верняєв, котрий привчив нас до дзвінких перемог, цього разу виступив скромніше. Але людина — не машина, тому інколи виникають природні паузи. Хоча і в Монреалі наш видатний гімнаст не залишився без відзнаки. Він виборов «срібло» в змаганнях на паралельних брусах. Чемпіоном став Жу Жінгуаню з КНР.
Карате. Зальцбург (Австрія). На етапі Karate 1 Series A українці вибороли золоту, срібну і бронзову медалі.
Тріумфатором у куміте стала Анжеліка Терлюга в категорії до 55 кг. Відзначимо, що наша співвітчизниця в цьому році виграла серію турнірів K1 PremierLeague.
Срібну нагороду отримала Катерина Крива в категорії до 50 кг. «Бронзу» для України здобув Олег Пилипович у категорії до 60 кг.
Баскетбол. Регулярний чемпіонат країни. Суперліга. Чоловіки. «Дніпро» — БІПА (Одеса). 89:67 (23:16, 13:20, 23:12, 30:19).
Бокс. Скандальний британець, колишній чемпіон світу за кількома престижними версіями в суперважкій вазі Тайсон Ф’юрі не може прожити без піару. Тому заявив про готовність провести поєдинок проти нинішнього міського голови Києва 46-річного Віталія Кличка (вічного чемпіона WBC).
«Хотів би провести бій із Віталієм Кличком, бо його брат не чинив мені гідного опору», — написав 29-річний «циганський король» у Твіттері.
Віталій Кличко на професіональному рівні провів 47 боїв, а останній із них — 8 вересня 2012 року в Москві, перемігши німця Мануеля Чарра в четвертому раунді технічним нокаутом. І захистив титул WBC.