10 лютого. Генеральний секретар Парламентської асамблеї НАТО Девід Гоббс, Президент Парламентської асамблеї НАТО Х’ю Бейлі, Заступник Голови Верховної Ради України Руслан Кошулинський та Голова Комітету з питань євроінтеграції Григорій Немиря (зліва направо) під час засідання Міжпарламентської ради Україна—НАТО у співпраці з Парламентською асамблеєю НАТО.

11 лютого. Прес-тур на енергетичні об’єкти ПАТ «Київенерго» на тему «Реконструкція та модернізація обладнання енергетичної підстанції «Печерська» (на знімку) та РЕМ «Північний».

12 лютого. Одеса. Традиційний вуличний ярмарок мистецтв «Art-story».

13 лютого. Учасники зустрічі Микола Жулинський, Василь Кремень, Борис Олійник, Михайло Резнікович, Дмитро Стус, Президент України Віктор Янукович під час спільного засідання Громадської гуманітарної ради та Координаційної ради з питань підготовки та відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка.

14 лютого. Київ. Голова Верховної Ради України Володимир Рибак узяв участь у покладанні квітів до пам’ятника воїнам-афганцям з нагоди 25-ї річниці виведення військ із Афганістану.

 

15 лютого. Дніпропетровськ. Зимовий фестиваль здорового способу життя «Mіx Battle Fest-2014».

16 лютого. Запоріжжя. Олександрівський бал, присвячений Дню православної молоді.