Футбол. Збірна України зіграє в дивізіоні В новоствореного турніру Ліга націй. Це стало відомо за підсумками матчів європейської кваліфікації на чемпіонат світу-2018. Склади груп формуються відповідно до рейтингу УЄФА.
Дивізіон А: Німеччина, Португалія, Іспанія, Бельгія, Англія, Франція, Швейцарія, Італія, Польща, Ісландія, Хорватія і Нідерланди.
Дивізіон B: Австрія, Вельс, Росія, Словаччина, Україна, Ірландія, Швеція, Північна Ірландія, Данія, Боснія і Герцеговина, Чехія і Туреччина.
Дивізіон С: Румунія, Шотландія, Словенія, Угорщина, Сербія, Албанія, Норвегія, Греція, Чорногорія, Ізраїль, Болгарія, Фінляндія, Кіпр, Естонія і Литва.
Дивізіон D: Азербайджан, Македонія, Грузія, Білорусь, Вірменія, Фарерські острови, Латвія, Люксембург, Казахстан, Молдова, Ліхтенштейн, Мальта, Косово, Андорра, Сан-Марино і Гібралтар.
У дивізіонах А і В сформують 4 групи по 3 команди. Команди дивізіону С розподілять на 4 групи (в одній буде 4 збірних, у трьох інших — 3). У дивізіоні D сформують 4 групи по 4 команди.
Нагадаємо, що Україна не зможе потрапити в одне тріо з Росією, бо ці збірні розведуть по різних групах.
Матчі Ліги націй відбуватимуться у вересні-листопаді 2018 року. Перший поєдинок заплановано на 6 вересня.
Переможці чотирьох груп дивізіону А вийдуть до фінальної стадії, яка відбудеться у червні 2019 року. Вона складатиметься з півфіналів, матчу за третє місце та фіналу. Господарів обере виконком УЄФА у грудні 2018 року серед учасників.
Переможці груп у дивізіонах B, C, D підвищаться в класі. Найгірші команди у своїх дивізіонах опустяться класом нижче.
Ліга націй — міжнародний турнір серед збірних країн Європи. Проводитиметься під орудою УЄФА раз на 2 роки по непарних роках, у терміни, в які раніше відбувалися більшість міжнародних товариських матчів. Ліга націй замінить їх.