Робота над розширенням інформаційного простору Луганщини цьогоріч мала успіх: вона значно збільшила охоплення населення радіомовленням у діапазоні FM обласним радіо «Пульс» та телевізійним мовленням каналу «ЛОТ».
На початок року мережа радіо «Пульс» складалася з чотирьох передавачів у Старобільську, Лисичанську, Широкому та Станиці Луганській, а з лютого по квітень це радіо почало мовлення ще у шести населених пунктах. З серпня воно транслюється з нової вежі у Новоайдарському районі. Його мережа сьогодні складається з 11 радіопередавачів, отже, сигнал повністю покриває підконтрольну українській владі територію області та частково — тимчасово окуповану. Телевізійний та радіомовний сигнали потрапляють до передавачів на вежах Луганської філії Концерну РРТ у Лисичанську, у цьому задіяні два «стволи» — аналоговий та цифровий.
Нині у Національній раді з питань телебачення та радіомовлення розглядається можливість щодо збільшення потужності телевізійних передавачів у Сватовому, Біловодську, Троїцькому, Зоринівці. Також найближчим часом з’явиться супутникове мовлення, і це значно розширить можливості населення тимчасово окупованої території отримувати повну інформацію про економічне та суспільне життя підконтрольної частини Луганщини.

Луганська область.