Луцьк. З таким закликом звернулися голови об’єднань співвласників багатоквартирних будинків до ДКП «Луцьктепло» і міської ради. Про це йшлося під час ефіру на телеканалі «Нова Волинь» у програмі «Відкрите місто».


— Я був на засіданні голів ОСББ, вони передали звернення, щоб поки що не розпочинати опалювальний сезон, адже… до нас йде потепління й на вулиці очікується до плюс 20 градусів. Зауважу, що в 2015—2016 роках була схожа ситуація, коли сезон розпочинали 30 вересня, але через погодні умови невдовзі його зупиняли рішенням виконкому, — розповів заступник директора ДКП «Луцьктепло» з комерційних питань Віктор Мельник. Зауваживши при цьому, що запуск теплоносія в будинки — це складний технологічний процес, який триває кілька днів, так само, як і його припинення.


Свою позицію озвучив і перший заступник луцького міського голови Григорій Недопад. Зокрема, він наголосив, що «розпочавши подачу теплоносіїв завчасно, ми отримаємо додаткові фінансові витрати та неприємні цифри у платіжках, яких можна уникнути».