У Дніпропетровську біля пам’ятника воїнам-афганцям відбувся мітинг-реквієм. Шану полеглим героям віддали представники влади, ветерани Афганістану, рідні та близькі загиблих, військовослужбовці. У Спасо-Преображенському соборі відбулася панахида по тим, хто віддав життя на полі бою.

— Ми вшановуємо тих, хто виконував службовий обов’язок в Афганістані та інших країнах, — сказав голова облдержадміністрації Дмитро Колєсніков. — Самовідданість, з якою наші військові брали участь у врегулюванні збройних конфліктів, довела, що ми гідні героїзму батьків і дідів.
Наступного дня в. о. віце-прем’єр-міністра України Олександр Вілкул відкрив у Кривому Розі новий меморіал воїнам-інтернаціоналістам. Він зазначив, що на базі міськлікарні №16 буде створено спеціальне відділення для лікування солдатів, які служили на території інших держав.
— У Кривому Розі проживає понад три тисячі воїнів-інтернаціоналістів, зокрема 65 родин загиблих на афганській війні. Про кожного з них ми пам’ятаємо, — наголосив народний депутат Костянтин Павлов.
Фото прес-служби ОДА.