У ці дні четверо лікарів з Міловського району святкують новосілля. Кожен з них отримав однокімнатну квартиру площею від 27 кв. м до 41,4 кв. м. Рішення про виділення частини приміщень стоматологічного відділення Міловського РТМО для реконструкції під житло медикам підтримала облдержадміністрація, виділивши з обласного бюджету майже півтора мільйона гривень.
Серед щасливчиків і головний лікар Міловського РТМО Галина Горбаченко. Вона онколог, до Мілового переїхала зі Старобільського району, очоливши лікарню. За патріотизм і відданість професії очільник області Юрій Гарбуз вручив їй медаль «За заслуги перед Міловщиною».
«Вітаю новоселів і закликаю й надалі працювати для зміцнення здоров'я земляків. Така практика дасть можливість зберегти дуже потрібні нашим районам медичні кадри, залучити молодих фахівців, покращити сферу охорони здоров'я. Лише за цей рік тільки на Міловський район було виділено понад 25 млн. гривень. Це моя принципова позиція — передавати кошти з обласного бюджету територіям», — наголосив Юрій Гарбуз. Він зауважив, що реалізація проектів розвитку територій Луганщини продовжуватиметься.

Луганська область.