У Полтаві побувала офіційна делегація з грузинського міста Боржомі. Під час цього візиту міський голова Олександр Мамай і керівник муніципалітету Дімітрій Кіпіані обговорили напрями подальшої співпраці. Адже партнерські відносини між згаданими містами розпочалися ще 2011 року підписанням відповідної угоди.
Уже тоді галузі туризму та культури було визнано пріоритетними для таких зв’язків. Тепер їх належить розвивати і зміцнювати. Тож обміни делегаціями продовжуватимуться й надалі. До них залучатимуть ще більше дитячих творчих колективів. Саме поїздки «посланців із майбутнього», на переконання очільників обох міст, дають найбільший ефект для налагодження дружніх взаємин між представниками наших народів.
Водночас Дімітрій Кіпіані повідомив про те, що в очолюваному ним курортному місті, яке відоме на весь світ передусім завдяки своїй цілющій мінеральній воді, планують створити сучасний дитячий заклад оздоровлення та відпочинку. В ньому завжди чекатимуть юних полтавців. Тож їхні відвідини Боржомі стануть не лише пізнавально-туристичними, а й корисними для здоров’я.