В облмуздрамтеатрі відбувся урочистий захід «Україна — це ти», під час якого вшановували людей року Рівненщини-2017, котрими пишається регіон.

Голова обласної ради Микола Драганчук вручив відзнаки переможцям номінації «Герої XXI століття»: командиру 130-го окремого розвідувального батальйону Миколі Капіноcу, старшому солдату Збройних Сил України, десантнику аеромобільної 80-ї Львівської бригади Андрію Усачу, командиру 1-ї розвідувальної роти 130-го окремого розвідувального батальйону Кирилу Данилову та іншим. А волонтером року визнали відому на всю Україну рівнянку, керівницю медичного управління та реабілітації бійців в Українській добровольчій армії, командира та розробника проекту «Hospitallers» Яну Зінкевич.
— Для мене велика честь — вручати відзнаки військовим, нашим захисникам, сучасним героям України. Війна на Донбасі принесла багато лиха, але водночас об’єднала українців у боротьбі проти агресора, — зазначив Микола Драганчук.
Рівняни, які були присутні на урочистостях, долучилися до благодійної акції «Бог у серцях». Зібрані волонтерами, а також отримані з продажу квитків кошти передано на лікування військовому Євгену Міщуку.

Олександра ЮРКОВА.
Фото надане прес-службою Рівненської облради.