«Служба розшуку дітей» 
0-800-50-14-14. www.detipoisk.com

 

Андрій Палець

Київщина. Допоможіть знайти 16-річного Андрія! 13 жовтня хлопець пішов із дому в Білій Церкві, відтоді не відомо, де він.
Прикмети Андрія: приблизно 175 см на зріст, худорлявий, темне коротке волосся, карі очі. Особлива прикмета — шрам на обличчі з правого боку. Одяг: коричнева куртка, камуфляжні штани, чорні черевики.

Анна Горобець

Київщина. Допоможіть знайти 17-річну Аню! 27 вересня вона поїхала на навчання у Ржищів, але додому в Пії Миронівського району так і не повернулась.
Прикмети Анни: на вигляд 18—20 років, 165 см на зріст, кругле обличчя, карі очі, світло-руде коротке волосся. Одяг: спортивний светр та сині джинси, біла футболка, темно-сині кросівки з блакитними вставками.

Ілля Рощенко

Полтавщина. Допоможіть знайти 16-річного Іллю! 13 листопада хлопець пішов з дому в Кременчуці й зник.
Прикмети Іллі: на вигляд 16—17 років, 165—170 см на зріст, худорлявий, чорне коротке волосся, карі очі. Одяг: бордові джинси, чорні кросівки з білими смугами, темно-синя куртка.

Максим Герасименко

Черкащина. Допоможіть знайти 16-річного Максима! 29 жовтня хлопець пішов з дому в Черкасах та досі не повернувся. Будь ласка, зверніть увагу: він може перебувати в Києві!
Прикмети Максима: на вигляд 16—17 років, на зріст 185 см, худорлявий, темно-русяве волосся, блакитні очі. Одяг: темно-синя кофта, темно-сині джинси, чорні кросівки.