Футбол. Сьогодні наша увага прикута до Харкова, де на ОСК «Металіст» у матчі 6-го туру групового раунду Ліги чемпіонів донецький «Шахтар» зустрінеться з англійським суперклубом «Манчестер Сіті».

Не виключено, що на полі в складі гостей з’явиться група резервістів. Але це мало що змінює. Наставник «городян» іспанський фахівець Госеп Гвардіола заявив, що дуже поважає «гірників», але його команда має намір взяти 18 максимальних очок. Слова наставника наводить видання Manchester Evening.

До Харкова прибули: воротарі — Клаудіо Браво, Едерсон, Деніел Гримшоу; оборонці — Кайл Вокер, Данило, Венсан Компані, Еліакім Мангаля, Фабіан Делфі, Тосін Адарабіойо, Ніколас Отаменді; півоборонці — Рагім Стерлінг, Ілкай Гюндоган, Лерой Сане, Бернарду Сілва, Фернардіньо, Яя Туре, Філ Фоден, Браим Діас; нападники — Серхіо Агуеро, Габріель Жезус.

***

Результат цього поєдинку велике значення має і для «Шахтаря». Навіть нічия виводить його до плей-оф. Як бачимо, мотивація висока. Схоже, що готові допомогти донеччанам крайній оборонець Богдан Бутко і півоборонець Тайсон, котрі зазнали ушкоджень у попередніх матчах. Вони одужали і тренувалися в загальній групі.

***

На цьому поєдинку має намір побувати тренер збірної Бразилії Тіте. І це не дивно, бо у складах обох клубів присутні кандидати до його команди.

***

І насамкінець про бригаду арбітрів. Вона з Франції: рефері — Бенуа Бастьєн, асистенти — Гішам Закрані, Фредерік Гаккет, Бенуа Мійо і Жиром Мігельгоррі. Четвертий арбітр — Жульєн Пассел.

***

Зустріч «Шахтар» — «Манчестер Сіті» розпочнеться о 21:45. Трансляцію наживу вестимуть канали «Україна» і «Футбол-2».