У Полтаві відбувся традиційний благодійний студентський бал «Допомогти так легко». За сприяння міської влади повпреди студентського самоврядування влаштували його вже водинадцяте.
Щоразу учасники дійства долучаються до благородної справи збору коштів на допомогу тим, хто її найбільше потребує. Цьогоріч молодь вирішила підтримати чотирирічного земляка Єгора Басараба, котрому дошкуляє тяжка недуга. Тож на згаданий бал прийшли понад півтисячі студентів, які навчаються у вишах Полтави. Кожен із них зробив благодійний внесок у розмірі 40 гривень. У просторій залі, де танцювали пари, були встановлені також скриньки для пожертв, доброчинці влаштували розіграш лотереї й аукціон.
В останньому розіграли футболку з автографами футболістів полтавської «Ворскли». Зрештою, найголовніше те, що приємний відпочинок студенти та їхні наставники (у вальсі кружляли й деякі викладачі) поєднали зі справді потрібною і корисною справою. На благодійному балу його організатори зібрали 24 тисячі 487 гривень. Ці кошти передадуть родині Єгора. Зі сподіваннями на те, що вони неодмінно допоможуть хлопчику одужати.

Полтава.