У Рівненському обласному госпіталі для інвалідів війни, що у селищі Клевань Рівненського району, відкрили Центр лікування та реабілітації наслідків нейротравм для учасників АТО. Це перше таке відділення у державному секторі в системі Міністерства охорони здоров’я України. На його облаштування з обласного бюджету виділили 7 мільйонів гривень, 11 мільйонів спрямували з Державного фонду регіонального розвитку, ще 28 мільйонів з держбюджету — на придбання медичного обладнання.
Центр передбачений для учасників АТО з наслідками важких черепно-мозкових та спінальних травм, які потребують довготривалого лікування та реабілітації. Тут лікуватимуть поранених з усієї України. Заклад може прийняти одночасно п’ятдесят осіб, середня тривалість курсу лікування — 180 днів.
Центр має сучасне обладнання, ліфти, басейн, процедурні кабінети і багатофункціональні палати з відеоспостереженням та кнопками виклику. Окремо є палати для інвалідів першої групи та їхніх родичів. Окрім послуг центру, учасники АТО користуватимуться повним спектром оздоровчих процедур госпіталю. Тут забезпечать не лише реабілітацію, а й терапевтичний супровід супутніх захворювань пацієнтів.