Неабиякий подив у працівників престижного ресторану в Києві викликала записка, що випала при вивантаженні мішків із картоплею. У ній значилося: «Шановні, дорогі, любі бійці АТО! Доземний уклін вам від усього нашого педагогічного колективу та учнів школи! Дякуємо вам за наш мир і спокій. Вас любимо, бажаємо вам теплої зими, здоров’я, щастя і живими повернутися додому. Слава Україні! Слава нації! Смерть ворогам! З повагою учні та працівники загальноосвітньої школи села Посягва Гощанського району Рівненської області!» (на знімку).

Один із тих, хто став свідком такої записки, виклав її в соціальні мережі, не приховуючи при цьому свого обурення. Справді, ситуація з картоплею, яку збирали селяни для доблесних воїнів, викликає обурення й осуд.
Тим часом з’явилася інформація про те, що ця картопля, мовляв, «чесна», оскільки її обміняли на «сухі» продуктові набори для тих, хто захищає цілісність України.
Як би там не було, цей факт спонукає до роздумів про те, що, за народним повір’ям, війна для одних — суцільний біль, а для інших — «мати рідна». 
Про це повідомляє наш постійний читач із селища Млинів Рівненської області Євген ЦИМБАЛЮК.

Фото надане автором.