У районному центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Лелека» у місті Попасна для 30 дітей і молоді з проблемами здоров’я та їхніх родин влаштували свято. Організатор — Луганський обласний центр соціокультурної адаптації молоді з обмеженими фізичними можливостями за всебічної підтримки управління молоді та спорту ОДА та БФ «Заради тебе». 

Програма розпочалася із знайомства в ігровій формі, потім усі з радістю брали участь у музично-танцювальній програмі, і в результаті вийшло чудове родинне свято! І діти, і батьки співали, малювали, танцювали. «Всі залишилися задоволені зустріччю, — вважає директорка обласного центру соціокультурної адаптації молоді з обмеженими фізичними можливостями Тетяна Баранцова. — Як показує практика, такі заходи для дітей та молоді з проблемами здоров’я — необхідний крок для їхньої самореалізації, ефективної інтеграції та адаптації в суспільство».

Після концерту батьки мали змогу отримати соціально-правову допомогу, а також дізнатися про програму з вивчення англійської мови он-лайн, яка реалізується за підтримки відділу культури та преси Посольства США в Україні. Наприкінці свята кожна дитина отримала подарунки.

Луганська область.