За добу (станом на ранок 21.03) бойовики 5 разів обстріляли наших військових. За даними прес-центру штабу АТО, на донецькому напрямку з гранатометів та великокаліберних кулеметів терористи обстріляли позиції в районі населеного пункту Піски. Також з гранатометів та протитанкової зброї вели вогонь у районі Авдіївки. На луганському напрямку зі стрілецької зброї здійснили обстріл укріплень неподалік Станиці Луганської, а з мінометів калібру 82 мм та зенітної установки — поблизу Троїцького. Крім того, міномети калібру 82 мм застосували в районі Луганського.

«Бойовики РФ продовжують порушувати режим тиші у районі населеного пункту Станиця Луганська. Саме це місце обрано для розведення сил і засобів сторін. Проросійські найманці відкрили вогонь зі стрілецької зброї по позиціях Збройних Сил України.

Про зазначений обстріл українська сторона СЦКК поінформувала СММ ОБСЄ», — зазначили в штабі АТО.

За інформацією керівника аналітичного відділу ГІ «Права Справа» Дмитра Снєгирьова, протягом останніх тижнів на території окупованих районів Луганської області відбувалися активні військові навчання окремих підрозділів «народної міліції ЛНР». 

«На полігоні «Успенський» тривали заняття інженерно-саперних підрозділів «народної міліції» самопроголошеної «республіки», під час яких було задіяно установки розмінування УР-77 (неофіційна назва — «Змій Горинич»).

За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ «Права Справа», під час тактичних навчань інженерно-саперних підрозділів бойовиків, крім установок розмінування УР-77, було задіяно установки УР-07. 28 травня 2015 року «Права Справа» оприлюднила інформацію про наявність у бойовиків самопроголошеної «ЛНР» двох установок дистанційного розмінування УР-07 та їх передислокацію після випробування на Олександрівському полігоні під Луганськом у напрямку Щастя. Установку УР-07 створено на базі шасі БМП-3. Крім того, на ній розміщено пускову установку із подовженим зарядом розмінування УЗП-06 і УЗП-06Д. Це дає змогу пробивати коридор на мінному полі на відстань від 340 метрів до кілометра, а його ширина може сягати кількох десятків метрів. У ЗСУ на озброєнні таких установок немає», — зазначив він.