За останню добу (станом на ранок 25.04) бойовики понад 70 разів відкривали вогонь по наших військових. За даними прес-центру штабу АТО, на донецькому напрямку із 122-міліметрової артилерії, 120- та 82-міліметрових мінометів і гранатометів окупанти гатили в районі Ломакиного. Також 120-міліметрові міномети застосували по захисниках Водяного, Новотроїцького, Гнутового та Пищевика, а міномети калібру 82 мм — у районі Широкиного та Водяного.
Із гранатометів російські найманці відкривали вогонь по укріпленнях сил АТО неподалік Лебединського, Талаківки, Авдіївки, Гнутового, Мар’їнки та Пищевика, з великокаліберних кулеметів — поблизу Павлополя, Первомайського, Красногорівки і шахти «Бутовка», із БМП — біля Водяного, Пищевика та Гнутового, а зі стрілецької зброї — у районі Кам’янки, Новомихайлівки, Авдіївки, Талаківки, Мар’їнки та Водяного. Оборонців Талаківки, Павлополя та Широкиного обстрілювали снайпери.
На луганському напрямку із 122-міліметрової артилерії та неодноразово із 120- та 82-міліметрових мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів найманці стріляли під Луганським. Також 120- та 82-міліметрові міномети терористи застосували по захисниках Новолуганського і Троїцького. Із мінометів калібру 82 мм вогонь вівся під Новоселівкою, із озброєння БМП — поблизу Кримського і Троїцького, гранатометів — біля Валуйського, великокаліберних кулеметів — у районі Станиці Луганської, Кримського та Новоселівки, а із снайперської зброї — під Новгородським.
«Унаслідок виконання бойових завдань дев’ять українських воїнів дістали поранення. Ще двоє наших захисників отримали бойове травмування. Постраждалих військовослужбовців доправлено до лікувальних закладів, їм надано усю необхідну медичну допомогу», — зазначили в прес-центрі штабу АТО.