Бокс. Глава промоутерської компанії Top Rank Боб Арум повідомив, що чемпіон світу за версією WBA в легкій вазі Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) дуже швидко відновлюється після травми і готовий повернутися в ринг ще до грудня. Слова американського менеджера наводить BoxingScene:

«Тільки уявіть собі. Він переніс операцію, а вже на наступний день почав потроху використовувати травмовану руку. Він просто ненормальний. У плані фізики він реально унікум. Зазвичай на це потрібно три тижні, а Ломаченко одразу на очах почав відновлюватися. Випив знеболювальне і вилетів в Україну.

Але найнеймовірніше знаєте що? Він каже мені: «Та все добре. Я готовий битися в серпні». У мене очі на лоб полізли. Кажу йому: «Ні за що! Тільки через мій труп». Думаю, він повернеться в ринг раніше, ніж ми планували. Десь у жовтні—листопаді».

Як відомо, в останньому поєдинку Ломаченко переміг венесуельця Горге Лінареса (44-4, 27 КО) нокаутом у 10-му раунді. Однак, як з’ясувалося, українець боксував із травмою плеча. Йому зробили операцію, через що Василеві довелося перенести дату наступного бою з серпня на грудень.