Лідери парламентських фракцій «Народний фронт» Максим Бурбак, БПП Артур Герасимов, «Батьківщина» Юлія Тимошенко та «Опозиційний блок» Юрій Бойко зустрілися з радником Президента США з питань національної безпеки Джоном Болтоном та Послом США в Україні Марі Йованович. Народні депутати, зокрема, подякували їм за підтримку і допомогу нашій країні, за вітання з Днем Незалежності. «Ми не самі у боротьбі з російським агресором, у нас є надійні друзі та партнери», — написав Максим Бурбак у «Фейсбуці».

Максим Бурбак, Юрій Бойко, Джон Болтон, Юлія Тимошенко, Артур Герасимов, Марі Йованович (справа наліво).

Водночас лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко зустрілася з директором Євразійського центру ім. Діну Патрічу «Атлантична рада» (Atlantic Council), екс-послом США в Україні Джоном Гербстом та учасниками програми Atlantic Council Eurasia Center Congressional Fellows.
Сторони обговорили політичну ситуацію в Україні, а також питання потреби нашої держави в міжнародній підтримці на тлі гібридної агресії Росії.
Юлія Тимошенко поділилася з Джоном Гербстом та учасниками програми своїм баченням щодо успішності вже здійснених в Україні реформ та стратегій, необхідних для держави у майбутньому. Зазначимо, що Atlantic Council Eurasia Center Congressional Fellows — це освітня програма «Атлантичної ради» для посадовців апарату Конгресу США та офісів конгресменів.

Фото зі сторінки Максима Бурбака у «Фейсбуці».