Овни. Вам потрібно рішуче взятися за своє життя. Виявляйте наполегливість і старанність у всіх починаннях, дослухайтеся до порад — і ви досягнете бажаних успіхів.
Тельці. Якою б владною і сильною натурою ви не були, потрібно пам’ятати, що м’якістю і лагідністю також можна багато чого досягти.
Близнюки. Фортуна прихильна до вас, але також вам слід розраховувати на свої знання і вміння — вони допоможуть досягти успіху і на роботі, і у стосунках із близькими.
Раки. Виявляйте кмітливість і природжену мудрість, користуйтеся підказками свого внутрішнього світу — вони допоможуть вам розібратися у стосунках, зрозуміти себе й оточуючих.
Леви. Зважитися на шлях у невідоме всупереч своїм страхам і звичкам — це до снаги не кожному. Щоб досягти бажаного, вам потрібно все спланувати і йти до своєї мети.
Діви. Вам потрібно буде показати всі свої навички і майстерність, щоб успішно впоратися зі справою, яка незабаром може вам трапитися. Ваш статус до кінця тижня зросте.
Терези. Цього тижня перед вами може відкритися багато можливостей, які допоможуть здійснити давню мрію. Будьте рішучі, тому що все необхідне ви вже знаєте і вмієте.
Скорпіони. Ви будуватимете плани для досягнення матеріальних цінностей. Деякі з них можуть розходитися з реаліями, тому вам доведеться дещо змінити у своїх поглядах.
Стрільці. У вас з’являться нові ідеї, буде достатньо енергії та сил, щоб прокласти собі шлях у майбутнє й реалізувати задумане.
Козероги. Зберіться із силами, ви і так знаєте, що потрібно робити. Настав той момент, коли чекати більше не можна — необхідно впевнено рухатися до своєї мети.
Водолії. Для вас цей тиждень буде наповнений гарним настроєм і відчуттям свята. Багато радості принесуть зустрічі з рідними і спілкування з друзями.
Риби. Ви багато чого досягли і можете справедливо собою пишатися, давати вказівки й поради іншим. Будьте доброзичливі до оточуючих, пробачайте їм помилки і за можливості допомагайте.