У Верховній Раді України відбудеться засідання, присвячене вшануванню пам’яті жертв Голодомору 1932—1933 років в Україні.
Засідання розпочнеться 23 листопада цього року о 15.00 у пленарній залі Верховної Ради України (вул. Грушевського, 5). Початок реєстрації о 14-й (ІІ поверх).
У заході візьмуть участь народні депутати України, іноземні парламентарії, представники центральних органів виконавчої влади, організацій української діаспори та громадських організацій України.
Організаційне забезпечення заходу здійснює Комітет з питань культури і духовності спільно з Комітетом у закордонних справах та Комітетом з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин.
До уваги громадських організацій та установ України. Для участі у засіданні потрібно до 21 листопада надіслати комітету в письмовій формі та на електронну пошту k_kult@rada. gov.ua перелік представників організації, які візьмуть участь у заході (із зазначенням прізвища, імені та по батькові кожної особи). При собі учасникам засідання обов’язково потрібно мати документ, який посвідчує особу (паспорт громадянина України).
Вхід для представників ЗМІ за картками акредитації.
Контактні телефони: 255-44-83, факс: 255-47-56.

Прес-служба апарату Верховної Ради України.